Loading

Despre noi

Service-ul auto, Motor Hobby s-a dezvoltat dintr-o pasiune pentru autovehicule, iar cu trecerea timpului a devenit un business de renume. Am început în anul 1998 când unica activitate era comercializarea de piese auto.

Calitatea, prețurile atrăgătoare și lucrările executate în timp ne-au ajutat să deschidem două ramuri noi de activitate, tinichigerie și vopsitorie, urmând ca service-ul auto să se dezvolte în ceea ce este azi și să cuprindă toate serviciile necesare reparării și întreținerii unui automobil.

Încredere, atenție și întelegerea cliențiilor sunt doar câteva calități pe care le ve-ți putea regăsi în această unitate service împreună cu o echipă bine calificată, primitoare și orientată către comunicarea optimă și dezvoltarea continuă.

Urmărim să respectăm atât nevoile clientului, cât și pe ale mașinii, de aceea, am creat un business care să integreze majoritatea serviciile pentru autovehicule: mecanică, vopsitorie, tinichigerie, climă, geometrie roți, testare sistem franare și diagnoză auto.

Obiectivul nostru pentru viitor rămâne același: obținerea valorii și respectul clientului prin oferirea unor servicii profesionale și de încredere.

Ai nevoie de ajutor la mașină? O reparăm noi

Suntem specializati in repararea daunelor cauzate de acidentarea vehiculelor. De fapt, centrul nostru auto este alegerea perfecta cand vine vorba de autovehicule.

Sunați la: 0262 226 008

Ai nevoie de ajutor?